Stevner på Drøbak Ridesenter

Rideskolestevner

Rideskolestevner er et tilbud til alle dere i rideskolen som enda ikke har egen ponni, eller kan delta på ordinære stevner!
Stevnene vil foregå på samme måte som ordinære stevner, og man vil få trening i å ri på en ekte konkurransebane.

På rideskolestevnene vil det være klassetilbud for alle. Vi starter opp med bom på bakken, og bygger så opp banen i klassene 20cm, 30cm, 40cm osv… helt opp til 1m. Litt praktisk info om skolestevnene:

PRAKTISK INFO / PROGRAM ALLE SKOLESTEVNER:
Tidspunkt vil varier litt fra stevne til stevne, og det legges ut info om dette når påmeldingen sendes ut.
- Oppmøte for banebygging
- Alle går til kafeterian og betaler for de klassene de skal ri + evt hesteleie før de saler på hestene sine. Pris: Kr 100 per klasse du skal ri. Leie av skolehest: Kr 150.
- Kl 09.30 møtes alle i det store ridehuset for å gå banene. OBS: Alle hester skal da stå ferdig stelt og med sal + belegg, samt at rytterne skal være klare.
- Foresatte må hjelpe sitt barn med oppsaling dersom barnet ikke klarer dette selv - evt sørge for å avtale med noen i stallen til å hjelpe barnet.
- Foresatte må være tilstede når barnet rir.
- Klassene vil variere fra de ulike skolestevnene, men vil ligge mellom 20-90 cm. Sofie avgjør hvilke klasser du skal ri.
- De ulike arbeidsoppgavene under stevnet blir fordelt etter at påmeldingsfristen har gått ut. Alle nye foresatte blir lært opp under skolestevnene fremover og plassert på omgang i sekretariat, kiosk og som banemannskap.

For dere som har deltatt på grønt kortkurs og løst lisens vil det også være mulig å delta på ordinære stevner. Merk at ridelærer må godkjenne dette først.

Alle er hjertelig velkommen til å delta på stevner sammen med oss på Drøbak ridesenter!

Vi oppfordrer også alle som er nye i stevnesammenheng til å ta en titt på stevnereglementet for å sette seg litt inn i reglene for konkurranser. Klikk på linken for å komme til reglementene: http://www.rytter.no/Ryttersport/ReglementKR.aspx

KONTAKT


ADRESSE KONTORTID
DRØBAK RIDESENTER ONS: 08.00 - 16.00
NORDRE ELLE VEI 40 FRE: 08.00 - 16.00
1449 DRØBAK TLF.: +47 64 93 58 02
NORGE FAX: +47 64 93 58 03

SOSIALE OG RETTIGHETER


DRØBAK RIDESENTER COPYRIGHT © 2013
GO2NET.DK - PROFESSIONELLE HJEMMERSIDER

DU KAN OGSÅ FINNE OSS PÅ
OG VORES FACEBOOK GRUPPE

SØK PÅ SIDEN


SØK ETTER DET DU LETER ETTER VED Å SKRIVE INN ET ORD NEDENFOR I TEKSTFELET.