Vår/sommer 2020

Vi er igang igjen både med rideskole, kurs, banatreninger, og sommreleirer. 


d. 04-05-2020 - 13:12
Wohooo ?? (VI BER ALLE OM Å LESE HELE INNLEGGET)
Fra og meg MANDAG 11 MAI kjører vi igjen rideskole som opprinnelig opplegg før korona :D Det betyr at alle skal tilbake til timene de hadde før vi ble stengt !!

Det blir også fra denne datoen åpent for kurs igjen, og vi ber alle følge med her eller på hjemmesiden for oversikt over kurs nå, frem mot, og i sommerferien.

RETTNINGSLINJER VIDREFØRES
  • Alle må bruke egen hjelm og hansker. Det er ikke mulig å låne dette på ridesenteret inntil videre. Vi anbefaler også de som kan å ha med egen pisk.
  • Alle må vaske/desinfisere hender før de går inn i stallen. Ha gjerne med dere antibak.
  • Alle må bruke hansker under hele oppholdet.
ØVRIGE RETTNINGSLINJER KOMMER FØR OPPSTART

RIDELEIR:
Det blir rideleir!! :D Dagleir kommer til å gå helt som normalt, mens vi enda venter på avklaring ang overnatting. Det er mulig vi må finne et alternativ til selve sovingen på overnattingsleir, men denne leiren kjøres uansett som full dag på 13t før vi skal sove :) Info om dette vil komme så snart vi får retningslinjer fra forbundet. MERK at alle som har meldt seg på må betale depositum for å sikre plassen. Vi har stor pågang, og vurdere løpene om det skal settes opp flere uker med dagleir :) Kom isåfall med tilbakemelding om dette er av interesse.
TRENINGSLEIR:
For helforryttere, og ryttere på øvet nivå+ vil det også være mulig å delta på treningsleir dersom det er passende hest tilgjengelig. Dette avtales med Sofie. Info finnes på hjemmesiden også om treningsleir.

FORHEST:
Det vil i sommerferien være mulig å ha hest på ukesfor kr 1600,- eller drop in for kr 320,-. Foravtaler avtales med Sofie.

Det vil fra og med juni også bli mulig med hest på helgefor igjen, kr 700,- for en fast helgedag. Dette kan man ha for en måned av gangen eller på løpende avtale. Les dere opp på forhest på hjemmesiden dersom dette er noe for dere.
DROP IN/PRIVATTIMER
For selvstedninge ryttere er allerede tilbudet om privattimer igang. Vi venter på en avklaring om når vi kan sette igang også for de minste/ferskeste, men dette er nok rett rundt hjørnet så følg med :) Det er mulig å bestille privattimer i helger, på dagtid og gjennom hele sommerferien (med unntak av uker med rideleir), og drop in vil også bli satt opp på faste dager. Disse dagene legges ut på Facebook løpende.
HØSTEN 2020
Vi er nå i gang med å planlegge høsten 2020, og vi trenger beskjed fra ALLE ang om dere skal fortsette eller ikke etter sommeren. Så langt det lar seg gjøre, fortsetter timene som nå, men av erfaring ser vi at det blir små endringer. Dette gjelder både noen hele timer og noen justeringer innad i grupper for å lage best mulig opplegg for alle. De som blir berørt av endringer vil få egen beskjed/forespørsel om dette.

Send beskjed på mail til: rideskolen@droebakridesenter.com

Vi ønsker å takke alle for å ha vert så løsningsorienterte i denne tiden, og håper alle fortsetter å være like flinke frem mot sommeren
KONTAKT


ADRESSE KONTORTID
DRØBAK RIDESENTER ONS: 08.00 - 16.00
NORDRE ELLE VEI 40 FRE: 08.00 - 16.00
1449 DRØBAK TLF.: +47 64 93 58 02
NORGE FAX: +47 64 93 58 03

SOSIALE OG RETTIGHETER


DRØBAK RIDESENTER COPYRIGHT © 2013
GO2NET.DK - PROFESSIONELLE HJEMMERSIDER

DU KAN OGSÅ FINNE OSS PÅ
OG VORES FACEBOOK GRUPPE

SØK PÅ SIDEN


SØK ETTER DET DU LETER ETTER VED Å SKRIVE INN ET ORD NEDENFOR I TEKSTFELET.